nedelja, 8. november 2015

Kako vedeti, katera je najboljša davčna blagajna?

Med veliko ponudbo davčnih blagajn je zagotovo težko prepoznati, katera je najboljša. Seveda je najboljša davčna blagajna tista, ki v celoti ustreza vašemu poslovanju. Vendar, kako z zagotovostjo vedeti? V teh časih nam je cena še kako pomembna in da bi vam olajšali odločitev, vam ponujamo par nasvetov za izbiro davčne blagajne.

Podpora: podpora mora biti dostopna v vsakem trenutku, tudi med vikendi in prazniki. Dobra podpora je osnova za uspešno poslovanje, zato pred nakupom pri prodajalcu preverite, ali je podpora vključena v ceno programa. V primeru, da podpora ni vključena se pozanimajte o ceni.
Stroški: pred nakupom davčne blagajne se s prodajalcem dogovorite o končni ceni. Na tržišču so med ponudbo davčne blagajne, ki so poceni ali celo brezplačne, vendar se na koncu lahko izkažejo kot predrage. Obstajajo davčne blagajne, kot npr. Pos Sector, ki se lahko mesečno najamejo. Možnost mesečnega najema je idealna za tiste, ki delajo sezonsko ali za tiste, ki so neodločeni glede izbire. Pri mesečnem najemu bodite pozorni, da se ne boste pogodbeno vezali in da lahko najem prekinete kadarkoli želite.
Kakovost: je zelo pomemben dejavnik in eden od ključnih faktorjev pri izbiri davčne blagajne. Preverite reference programa, ki ga želite kupiti. So drugi kupci zadovoljni? Ali ima podjetje, ki prodaja program dovolj izkušenj v IT sektorju? To so nekatera od vprašanj, ki so lahko ključnega pomena, ko gre za kakovost izdelka, ki ga nameravate izbrati.
Dolgoročni razvoj: preden izberete davčno blagajno se prepričajte, ali se program stalno nadgrajuje z novimi funkcijami in prilagoditvami. Če te možnosti nima, se lahko zgodi, da boste kmalu potrebovali novo davčno blagajno, ki bo podpirala zakonske nadgradnje ali nove vrste poslovanja.
Ker ste ravno obiskali našo stran, naj vam navedemo 6 razlogov, zakaj preizkusiti davčno blagajno Pos Sector:
  1. Zmanjšajte možnost napačne izbire in v svojem lokalu preizkusite Pos Sector program, 30 dni vam je na voljo brezplačno!
  2. Brezplačna je tudi online namestitev.
  3. Z enostavnim programom kot je POS Sector, je tudi izobraževanje zaposlenih za delo s programom hitro in kratko.
  4. Vse nove funcionalnosti in zakonske nadgradnje so brezplačne (mesečno se program nadgrajuje).
  5. Delo s prenosnimi napravami (za terensko delo ali delo v objektih) in kuhinjski monitor (KDS) – za gostince: delo s tablicami vam prihrani čas in optimizira poslovanje. Natakar prejeto naročilo takoj pošlje v bar ali v kuhinjo. Naročilo se takoj pojavi na kuhinjskem monitorju. Učinkovitost se še bolj poveča, ko s pomočjo kuhinjskega monitorja kuhar natakarja obvesti, da je naročilo pripravljeno.
  6. Da bi hitreje reševali težave, smo vzpostavili tudi brezplačni servis za opozorila uporabnikom (v primeru napačno vnešenih računov ipd.).

Sedaj ste že bližje izbiri prave davčne blagajne.
Ne pozabite – boljša informiranost, lažja odločitev

Ni komentarjev:

Objavite komentar