sreda, 20. januar 2016

Zimske ideje za zabave v restavraciji ali baru

Izkoristite miren zimski čas in privoščite svojim gostom posebno zimsko doživetje v restavraciji ali baru. Zunaj je hladno, temperature na termometru padajo in skupaj z njim gre navzdol tudi naše razpoloženje in motivacija. Krajši zimski dnevi in ​​dolge noči po koncu praznikov se zdijo kot večnost in zaradi pomanjkanja energije in motivacije mnogi preživljajo čas med svojimi štirimi stenami, čakajoč na jasne in sončne dneve.

Tudi za gostince ta čas po praznikih ni ravno obsijan s soncem. Večina jih ve, da v tem obdobju ni za pričakovati nadpovprečnega dnevnega prometa, čeprav bi radi videli vsaj nekaj evrov več v blagajni po dnevnem zaključku. Vi kot gostinec morate biti pripravljeni na “tihi čas” in v tem obdobju za svoje goste pripravite nekaj, kar niti sami ne pričakujejo.

Privabite svoje potencialne goste iz toplih domov in jim ponudite posebno zimsko ponudbo!

Gostom ponudite zimske specialitete v zimskem okolju in zimsko zabavo.

Strateško načrtovana zimska zabava v restavraciji je lahko pravi hit.

Morda mislite, da zimska zabava ni najbolj primerna za vaš prostor, če se ne nahajate ob kakšnem zasneženem smučišču, vendar se motite. Z nekaj dobrimi idejami lahko vsak lastnik restavracije ali bara svoj objekt pretvori v mali zimski raj, s polno gosti, ki si želijo nekaj “toplote” v teh hladnih dneh. Prekinite monotonost zime v restavraciji ali baru, upoštevajte nasvete, ki jih imamo za vas in dobro pomislite, kaj bi najbolje ustrezalo vašim gostom.

Idej za zimsko zabavo v restavraciji ali v baru je veliko, nam so se zdele najbolj zanimive naslednje:

coctail

  • Apres-Ski zabava = ”zabava po koncu smuke”

Pomislite malo, koliko vaših gostov si ne more privoščiti dragega zimovanja v kakšnem smučarskem središču. Tam namreč prirejajo najboljše apres-ski zabave. Apres Ski zabave se običajno organizirajo v restavracijah, barih in kočah na gorskih smučiščih. Ljudje – turisti ponavadi takoj po smučanju, sankanju, drsanju v smučarskih kombinezonih pridejo na takšno zabavo. Na teh zabavah se popije tudi veliko alkohola. Na dobro smuko se bodo morali vaši gostje odpeljati malo dlje, apres ski zabavo pa imajo lahko po novem kar v vašem lokalu.

Okrepite si zaloge alkohola, okrasite lokal z zimsko dekoracijo in priskrbite si odlično glasbo in vaši gostje bodo zares dobili občutek, da so na smučišču. Dekoracija restavracije ali bara za super apres-ski zabavo mora biti “ledena”. Ledeni kristali v razpršilu bodo naredili vtis zamrznenega ambienta, umetne snežinke in ledene sveče pa bodo dale piko na i zimski atmosferi. Dobro kuhano vino na zabavi ne sme manjkati. Da bo zabava res pravo doživetje, poleg alkohola svojim gostom ponudite tudi dobro hrano. Toplim zimskim enolončnicam ali gostim kremnim juham se nihče ne more upreti v teh hladnih dneh. Naj postanejo del vaše après-ski ponudbe. Če ima vaša restavracija vrt ali teraso, kjer je mogoče zakuriti žar, to obvezno izkoristite. Mimoidoči zagotovo ne bodo ostali ravnodušni ob vonju po kuhanem vinu in po klobasah z žara.

Na takšnih zabavah so priljubljene tudi promocije novih pijač. Svoje dobavitelje obvestite o načrtovanem dogodku in se dogovorite za morebitno promocijo s hostesami.

party

  • Poletna zabava sredi zime

 

The post Zimske ideje za zabave v restavraciji ali baru appeared first on POS Sector.

Ni komentarjev:

Objava komentarja